2019-2020 Bahar Dönemi Staj Defterleri Hakkında Duyuru

Yaz stajını tamamlayan öğrencilerin,

1. Staj defterini,
  2. Staj değerlendirme formunu

program danışman hocalarına teslim etmesi gerekmektedir.

• Staj defterlerinin her sayfasının, yetkili mühendis tarafından kaşelenmesi ve imzalanması gerekmektedir.
  • Staj değerlendirme formlarının kapalı zarf içinde, mühür-kaşeli olması gerekmektedir.
  • Staj defterlerinin ve değerlendirme formlarının en geç 12 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar program danışmanına teslim edilmesi zorunludur.
  • Staj defterleri ve değerlendirme formları şahsen teslim edilebilir veya posta/kargo yoluyla gönderilebilir.
  • Belgelerin ilgili danışman hocaya ulaşıp ulaşmamasından ve postadaki gecikmelerden öğrenciler sorumludur. Bu nedenle posta/kargo yoluyla gönderilen belgelerin iadeli taahhütlü yapılması ve postada gecikme ihtimalinin de göz önünde bulundurularak belgelerin mümkün olduğunca erkenden gönderilmesi öğrencilerin faydasına olacaktır.

Posta/Kargo yoluyla gönderecek olanlar için adres bilgileri:

Samsun Üniversitesi, Kavak Meslek Yüksekokulu / Mehmet Paşa Mah. 16. Sok. No:10 55850 Kavak / SAMSUN

1.366 kez görüntülendi