Motif Grubu tarafından konser verildi…

Kavak Meslek Yüksekokulu’nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretem üyeleri Prof. Dr.  Olga HASANOĞLU, Doç. Dr. Seyhan BULUT, Doç. Dr. M. Özgü BULUT ve Yrd. Doç. Dr. Ols CINXO’nun yer aldığı Motif Grubu tarafından konser verildi.  Kavak MYO Müdürü Prof. Dr. Necati MENEK konser öncesinde yaptığı açıklamada müziğin önemine dikkat çekerek, Motif Grubu’na teşekkür etti. Prof. Dr. Olga HASANOĞLU’da yaptığı konuşmada davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Kavak Meslek Yüksekokul öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, öğrenciler konsere de eşlik ettiler.  Konser sonunda Olga HASANOĞLU, Seyhan BULUT, M. Özgü BULUT ve Ols CINXO’ya teşekkür belgeleri ve günün anısına Yüksekokul öğrencilerimizin yaptıkları seramik tabaklar takdim edildi.

2.676 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı