Kavak MYO Bahar Seminerleri Kapsamında ‘Kent içi Toplu Taşıma Hizmetleri ve Toplu Taşımada Elektrikli Otobüslerin geleceği’ konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Seminerleri Programı kapsamında öğrencilere yönelik ‘Kent içi Toplu Taşıma Hizmetleri ve Toplu Taşımada Elektrikli Otobüslerin geleceği’ hakkında seminer gerçekleştirildi. Etkinlikte yer alan konuğumuz Samsun Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürü Ali DİNLER oldu. Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Toplu taşıma ve Toplu taşımada Elektrikli Otobüslerin  önemi gibi konular ele alındı.
Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanması ve Kavak MYO Müdür Yardımcısı Emine Özlem DENGİZ’in konuğumuza belgesini takdim etmesiyle son buldu.

Aday Öğrenci

Canlı Destek