Yüksekokulumuzda ‘Modern Yaşamda Etkili İletişim’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Seminerleri Programının bu haftaki konuğu Sayın Doç. Dr. Buğra GENÇ oldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi olarak görev yapan Buğra GENÇ, etkinlik kapsamında bu hafta ‘Modern Yaşamda Etkili İletişim’ konulu seminer gerçekleştirildi. Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte; modern yaşantımızda sosyal ve kurumsal düzeyde iletişim becerileri, etkili iletişim teknikleri, beden dilinin iletişimdeki yeri ve toplumumuzda geçmişten günümüze kadar kabul gören nezaket kuralları üzerine konuşuldu. Katılımcıların yüksek ilgisi ve güncel örneklerle keyifli bilgiler sunan etkinlik, farkındalık yaratması ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi bakımından oldukça verimli geçti.
Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanması ve Yüksekokul Müdür Yrd. Öğr. Gör. Dr. E. Özlem DENGİZ’in konuğumuza belgesini takdim etmesiyle son buldu.
Seminer programları yeni haftada, yeni konu ve konuklarıyla Kavak MYO ev sahipliğinde devam edecektir.

Aday Öğrenci

Canlı Destek