Ek Sınav Duyurusu

2021–2022 Eğitim–Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda azami öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerin (lisans öğrencileri için -hazırlık sınıfı hariç- 7. yılını, ön lisans öğrencileri için 4. yılını dolduran) daha önce alıp başarısız oldukları ve alıp devamsızlıktan kaldıkları dersleri için 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendi kapsamında 2 ek sınav hakkı verilecektir.

Ek Sınavlara girmek isteyen öğrencilerimizin 21 Temmuz 2022 saat 23:59’a kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde OBS’ye başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvurularınız OİDB tarafından incelendikten sonra sınav takvimi ve sınava girecek öğrenci listesi kayıtlı olduğunuz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu web sayfasında ilan edilecektir. Sınav bilgileri için, lütfen duyuruları takip ediniz.

Başvuru için lütfen tıklayınız.