Örtülü Elektrot Kaynakçılığı Eğitimi Başvuruları

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı fonu ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen Samsun Hava Araçları Bakım Onarım Hizmet Kapasitesinin Güçlendirilmesi ve Özel Sektörle İşbirliklerinin Oluşturulması Projesi çerçevesinde Örtülü Elektrot Kaynakçılığı Eğitimi Programı düzenlenecektir. Teorik ve uygulamalı dersleri kapsayan örtülü elektrot kaynakçılığı eğitimi 7 günlük bir programdır.

Eğitim sonunda, proje kapsamında kurulan Samsun Üniversitesi Samsun Teknik Hava Aracı Bakım Eğitimi Kuruluşu tarafından Örtülü Elektrot Kaynakçılığı eğitim katılımcılarına Katılım Belgesi verilecektir.

Örtülü Elektrot Kaynakçılığı Eğitim kontenjanı 10 öğrenci ile sınırlı olup, programımıza başvuran ilk 10 kişi eğitime kabul edilecektir.

Örtülü Elektrot Kaynakçılığı Eğitimine başvurmak için https://teknik.samsun.edu.tr/tr/online-islemler/kursiyer-basvuru-formu linkinde “Başvuru Programı” seçeneğinde Örtülü Elektrot Kaynakçısı seçilerek istenen bilgilerin doldurulması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için : [email protected]
0362 313 00 55 (2605,2804)