“İnovasyon” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Seminer Programlarının ilki Kavak Kampüsünde gerçekleştirildi. Akademisyenlerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte “İnovasyon” konusu ele alındı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Başkanı Kadir Gürkan’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Dünya’daki, Türkiye’deki ve bölgedeki sektörel inovasyon örnekleri katılımcılarla paylaşıldı.

Bölgedeki, ülkedeki ve dünyadaki iş potansiyelinin farkına varma ve yeni çalışma alanlarıyla ilgili fikir sahibi olma konusunda öğrencilere inovatif bakış açıları kazandıran konuşmada, katılımcılar akıllarındaki sorulara yanıt buldular. Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Bilal Sungur’un Kadir Gürkan’a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Seminer Programları kapsamında her hafta yeni bir konu ile alanında uzman konukların misafir edileceği etkinlikler, eğitim öğretim dönemi boyunca devam edecektir.