Kavak MYO Bahar Seminerleri Kapsamında ‘Çelik Yapı Uygulamaları’ konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Seminerleri Programı kapsamında öğrencilere yönelik ‘Çelik Yapı Uygulamaları’ hakkında seminer gerçekleştirildi. Etkinlikte yer alan konuğumuz STİ Proje firmasından Sayın Hasan Altıntaş oldu. Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, çelik yapı uygulamalarının detayları üzerinden bilgi paylaşımı yapıldı. Çelik yapıların güvenlik, dayanım, estetik ve ekonomik yönleri ele alınarak bu uygulamaların Türkiye’deki yerinin ne olduğuna değinildi.
Etkinlik, katılımcıların sorularına cevaplar bulmasıyla sona erdi.