Kavak MYO Bahar Seminerleri Kapsamında ‘Mezun Olduktan Sonrası’ konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Seminerleri Programı kapsamında öğrencilere yönelik ‘Mezun Olduktan Sonrası’ hakkında deneyim ve bilgi paylaşımlarına yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Bu haftaki konuğumuz GALTEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celil KURADA oldu. Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin okuldan mezun olduktan sonraki çalışma hayatında karşılaşacakları engeller ve fırsatlar üzerinden nasıl daha başarılı olunacağı hakkında bilgi ve deneyim paylaşımı yapıldı.
Etkinlik, katılımcıların sorularına cevaplar bulmasıyla sona erdi.