Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Seminerleri Programı kapsamında öğrencilere yönelik Yerel Yönetimler ve Mahalli Birliklerde Teknik Elemanların Rol, Altyapı Geliştirme ve hizmet sunumuna yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Bu haftaki konuğumuz İlkadım Belediyesi Ar&Ge Müdürü Sayın Dr.Hakan AYDIN oldu. Kavak MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Yerel yönetimler ve mahalli birliklerde teknik elemanların rolü, altyapı geliştirme ve hizmet sunumu hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra kamu kurumlarında teknik personellerin istihdam seçenekleri anlatıldı. Ayrıca kamu hizmetlerinde teknik elemanların sorumluluk sahibi oldukları örneklerle açıklandı.Etkinlik, katılımcıların sorularına cevaplar bulmasıyla sona erdi.